Praktijk – hèt expertisecentrum op het gebied van bewegen voor jong en oud

Vriendelijk, Professioneel & Toegewijd

Welkom bij Vitaal Fysiotherapie: ‘Uw fysiotherapeut in de buurt’. 

Vitaal Fysiotherapie is hèt expertisecentrum van bewegen voor jong en oud. We hebben een breed scala aan specialisaties voor verschillende doelgroepen.  Hierbij staan de kernwoorden verbinding, samenwerking, professionaliteit en toewijding bij ons centraal. 

De praktijk heeft de volgende specialisaties: fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, fysiotherapie voor de oudere patiënt, oedeemfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, hand- en polstherapie, longrevalidatie, orthopedische revalidatie, neurologische revalidatie, bekkenklachten, zwanger & fit, ziekte van Parkinon, etalagebenen (claudicatio), echografie, dry needling, fasciatherapie en fysiosport

De teamleden werken samen onderling in expertisegroepen, met andere disciplines in de zorg en met sportverenigingen. 

Onze uitdaging is om in een persoonlijke en professionele sfeer zoveel mogelijk mensen zo optimaal mogelijk te laten bewegen, om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van leven. Hierbij zien wij ons team als belangrijkste kracht om de beweegzorg te blijven ontwikkelen.

- Blijven bewegen is voor elke leeftijd van Vitaal belang -

Fysiosport

Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid

Fysiosport is sporten onder begeleiding van onze fysiotherapeuten op basis van een maandelijks abonnement. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht.

LEES MEER