Praktijk – hèt expertisecentrum op het gebied van bewegen

Visie en missie

Vitaal, praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en fysiosport, is hèt expertisecentrum op het gebied van bewegen.
Het centrum wil de klant een breed curatief en preventief paramedisch aanbod garanderen. De praktijk werkt daarbij nauw samen met andere paramedische disciplines binnen een multidisciplinair centrum en er wordt buiten het centrum samengewerkt met andere zorginstanties zoals thuiszorg en revalidatiecentra. Met het centrum streeft Vitaal naar een optimale zorg voor de klant, niet alleen door het bieden van een breed zorgaanbod maar ook door snelle doorverwijzing en onderlinge consultatie wanneer dat nodig is.

De missie van Vitaal is het aanbieden van een totaalpakket aan fysiotherapeutische zorg middels het bieden van verbijzonderingen/specialisaties/netwerken binnen de praktijk. Dit realiseren wij door te werken in een modern centrum waar we behandelen volgens de meest recente inzichten.

Fysiosport

Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid

Fysiosport is sporten onder begeleiding van onze fysiotherapeuten op basis van een maandelijks abonnement. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht.

LEES MEER