Praktijk – team

Team – Diana Dukaj-Droog

Diana Dukaj-Droog
Diana Dukaj-Droog
Fysiotherapeut, Bekken- en rugspecialist, Zwangeren

Iedereen is uniek!

Ik vind het een uitdaging om rug & zwangerschapsgerelateerde klachten te onderzoeken, diagnosticeren en een bijpassend behandelplan op te stellen.

Als fysiotherapeut gespecialiseerd in zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn help ik bij alle voorkomende problemen rond bekken en rug rondom de zwangerschap. Daarbij hoort het beweegapparaat van het bekken en de rug, de begeleiding van zwangerschap met al de samenhangende klachten en de pijnklachten van buik en bekkenbodem.

Door cursussen, bij- en nascholing, door de jaren heen, ben ik specifiek geschoold in diagnostiek en behandeling van patiënten met lage rugklachten. Juist het op trainen van mensen met een zeer lage belastbaarheid zie ik als een uitdaging. Samen vinden we een manier!

Specialisaties

  • Bekken&Rug specialist
  • Zwangeren
  • ZwangerFit docent

Mocht u een specifieke vraag voor mij hebben dan bent u welkom om mij te mailen op: diana@vitaalkatwijk.nl

Fysiosport

Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid

Fysiosport is sporten onder begeleiding van onze fysiotherapeuten op basis van een maandelijks abonnement. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht.