ZwangerFit 

ZwangerFit

Lekker fit worden en blijven?

Lekker bewegen en je conditie op peil houden is voor iedereen belangrijk. Wist je dat het tijdens je zwangerschap zelfs extra belangrijk is om fit te blijven? Je moet immers voor twee personen zorgen! Sporten tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op het energieniveau, het algemeen welbevinden, de nachtrust en op de bloeddruk. Daarnaast zorgt sporten tijdens de zwangerschap tevens voor sterkere spieren en een sneller herstel na de bevalling.

Voor wie?

Iedere vrouw kan meedoen van de zestiende week van de zwangerschap tot het einde van de zwangerschap. Het sporten tijdens of na de zwangerschap wordt individueel afgestemd indien nodig (veel dames trainen door tot hun bevalling). Je kunt de ZwangerFit cursus combineren met een partneravond en de MamaFit trainingen (na de bevalling).

Vooraf krijg je een korte telefonische intake met de ZwangerFit trainers zodat tijdens de lessen rekening gehouden kan worden met je niveau. Afhankelijk van de cursiste kan vanaf vijf weken na de bevalling al weer deelgenomen worden aan de ZwangerFit lessen.

Wanneer?

Maandag van 18:45 tot 19:45 en

Maandag van 19:45 tot 20:45

Tarieven

eerste proefles gratis!

1x per week trainen:
1x per maand: € 39

Meld je aan!


Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is dè expert bij sportblessures

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na een ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten.

Hij begeleidt en adviseert ook ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen.