Fysiosport – sporten onder begeleiding van onze fysiotherapeuten

Fysiosport

Lekker fit worden en blijven?

Vitaal is er voor u met Fysiosport!

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Sporten verlaagt de bloeddruk en het geeft minder kans op overgewicht. Verder blijven uw botten langer sterk en gaat de spijsvertering beter werken. U voelt zich gewoon beter en energieker, kunt makkelijker ontspannen en bent beter bestand tegen stress. Ook pijn en beperkingen ten gevolge van spier- of gewrichtsklachten verminderen als u verstandig blijft bewegen.

U kunt bij ons terecht als u fysieke klachten wilt verminderen, de terugkeer van klachten wilt voorkomen of gewoon wilt werken aan uw lichamelijke fitheid.

Screening

Voordat u begint met deze training wordt u gescreend. Tijdens deze screening wordt besproken wat de wensen en doelen zijn ten aanzien van de training. Ook worden eventuele lichamelijke beperkingen besproken. Aan de hand van een aantal fysieke tests wordt bekeken hoe het ervoor staat met uw fitheid. Op basis van deze screening wordt een schema gemaakt waarmee u aan de gang gaat. Dit schema wordt in de tijd aangepast op basis van de vorderingen die u maakt.

Fysiosport trainingen

De trainingen vinden altijd plaats onder begeleiding van een fysiotherapeut of een fysiospot coach in groepen van maximaal 14 personen en zijn op vaste tijden ’s ochtends of ’s avonds. De duur van de training is een uur waarbij er gezamenlijk een warming-up, buik/rugspieren programma en een cooling-down wordt gedaan.
Naast het optionele gezamenlijke gedeelte, traint iedereen met zijn eigen fitnesschema. Dit schema is voor u op maat gemaakt. Na afloop van de training is er tijd voor een gezellig kopje koffie of thee. Mocht u een keer niet kunnen dan kunt u een les inhalen bij een andere groep.

Dagen en tijden Fysiosport groepen

Maandag : 9.00-10.00, 19.00-20.00

Dinsdag: 9.00-10.00, 19.00-20.00, 20.15-21.15

Woensdag: 9.00-10.00, 10.15-11.15, 19.00-20.00

Donderdag: 9.00-10.15, 19.00-20.00

Vrijdag: 9.00-10.00, 10.15-11.15, 17.00-18.00

Zaterdag: 9.00 – 10.00

De Fysiosport trainingen worden gegeven op onze locatie in Katwijk aan de Groen van Prinstererweg 61. Hier hebben wij een grote oefenzaal met moderne conditie- en krachtapparatuur. Tevens zijn er kleedkamers met douches en is er een gezellige wachtruimte.

Tarieven

Eenmalige kosten

• Bespreken doelen, vaststellen beginniveau (screening): € 39,50
Actie: geen inschrijfgeld van € 40,-!

Lidmaatschap kost bij eenmaal per week trainen:

• per maand: € 40,-
• per jaar:      € 431,-

Bij tweemaal per week trainen:

• per maand: € 66,-
• per jaar:      €726,-

Goed om te weten:

Bij een aantal zorgverzekeraars krijgt u een gedeelte van het abonnementsgeld terug.

Alle abonnementen worden aangegaan voor een kwartaal en worden automatisch verlengd. De opzegtermijn is twee weken. Abonnementen worden via automatische incasso per maand betaald.

Wilt u

• een fitnessprogramma op maat?
• begeleiding krijgen van een fysiotherapeut?
• verantwoord trainen?
• de gezelligheid van een groepstraining?

dan bent u van harte welkom om te komen trainen bij Vitaal Fysiotherapie!
Bel ons voor een afspraak, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken:
071 402 20 73.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is dè expert bij sportblessures

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na een ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten.

Hij begeleidt en adviseert ook ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen.