Praktijk – team

Team – Rutger Heijt

Rutger Heijt
Rutger Heijt
(Sport)revalidatie,
Dry Needling,
Praktijkhouder

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Vitaal, daarnaast ben ik nog werkzaam in een (sport)praktijk in de regio Haarlemmermeer. Mijn interesse voor de fysiotherapie is begonnen als patiënt zelf, waar ik een conservatieve kruisband revalidatie heb ondergaan. De reden dat ik daar enthousiast van word is omdat ik daar nu 14 jaar later nog steeds profijt van heb tijdens het sporten. Mijn sportgeschiedenis ligt voornamelijk in de skisport (Slalom en Reuzenslalom), de laatste jaren ben ik bezig geweest met Crossfit en sinds een half jaar met boksen.

Vanwege mijn affiniteit met sport ben ik in 2018 ook begonnen met de opleiding MSc sportfysiotherapie.

Ik ben van mening dat je met hard trainen/revalideren veel kan bereiken, ook wat soms onmogelijk lijkt. Belangrijk is om tijdens het revalideren uw doel voor ogen te houden en daar stapje voor stapje naar toe te werken.

Mijn aandachtsgebieden zijn:

  • (Sport)revalidatie
  • Dry Needling

Fysiosport

Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid

Fysiosport is sporten onder begeleiding van onze fysiotherapeuten op basis van een maandelijks abonnement. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht.