Praktijk – team

Team – Ingrid Apoll-Bakker

Ingrid Apoll-Bakker
Ingrid Apoll-Bakker
Fysiotherapeut, Chronische pijn, Claudicatio, Hartrevalidatie, MS

Zo vrij mogelijk kunnen bewegen is een basis behoefte van ieder mens!

Achteruitgang van functies betekent meestal ook achteruitgang van mogelijkheden in het alledaagse leven. In samenwerking met de betrokkene zoeken we naar doelen die goed zijn te behalen. Zo draagt fysiotherapie direct bij aan de kwaliteit van het leven.

Iedere persoon is anders en er komen dan ook wel eens problemen om de hoek die ook ik nog niet vaker heb gezien. Daarvoor zijn er tegenwoordig netwerken zodat je aan collega’s uit je eigen vak maar ook van andere disciplines zoals gespecialiseerde verpleegkundigen, ergotherapeuten, revalidatie artsen en natuurlijk de behandelend artsen, snel advies kunt vragen. De lijnen daarmee zijn erg kort.

Zo goede begeleiding kunnen verlenen, in de breedste zin van het woord, geeft mij enorm veel voldoening in mijn werk als fysiotherapeut.

Ik ben algemeen fysiotherapeut en geef ook sportlessen aan een groep op de dinsdagochtend.

Specialisaties

  • Claudicatio (etalagebenen) * lid van het claudicationetwerk
  • Multiple Sclerose * lid van het MS netwerk
  • Revalidatie
  • Hartrevalidatie
  • Chronische pijn

Mocht u een specifieke vraag voor mij hebben dan bent u welkom om mij te mailen op: Ingrid@vitaalkatwijk.nl

Fysiosport

Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid

Fysiosport is sporten onder begeleiding van onze fysiotherapeuten op basis van een maandelijks abonnement. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht.