Behandelingen – oncologische revalidatie

Oncologische revalidatie

Steeds meer mensen overleven de diagnose kanker. Vaak geeft kanker, of de behandeling daarvan, klachten of restverschijnselen. Je kunt denken aan vermoeidheid, conditieverlies, krachtverlies, stijve gewrichten, stug littekenweefsel, spanningsklachten, depressie en pijn.

Daardoor kunnen zowel fysieke, mentale en sociale problemen ontstaan als ook problemen met het werk. Oncologische revalidatie ondersteunt bij het herstel van hiervan.

Uit onderzoek is gebleken dat fysiotherapie kan bijdragen aan het verminderen van fysieke en mentale klachten, zowel tijdens als na de behandelingen

Wij bieden de gelegenheid om te revalideren tijdens en na de behandeling van kanker. Aan de hand van de intake en een aantal uitgevoerde testen wordt een behandelplan opgesteld met haalbare doelen. Naast individueel trainen is het in de praktijk ook mogelijk om in groepsverband te trainen.

Fysiosport

Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid

Fysiosport is sporten onder begeleiding van onze fysiotherapeuten op basis van een maandelijks abonnement. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht.