Behandelingen – diëtetiek

Diëtetiek

We staan er niet altijd bij stil, maar eten is – naast lekker en gezellig – belangrijk voor onze gezondheid. Lekker en verstandig eten is nodig om gezond te blijven en om klachten bij ziekte te verminderen. Door een gezonde voeding loopt u minder kans op bijvoorbeeld vitaminetekorten, darmproblemen en bloedarmoede. U verlaagt zelfs het risico van ziekten, zoals hart- en vaataandoeningen en diabetes.
Soms is het nodig om de voeding aan te passen, zoals bij allergie, nierziekten en maagproblemen. Een dieet is dan noodzakelijk om de klachten te verminderen.

Bij zowel ziekte als gezondheid is de diëtist dé specialist op het gebied van voeding. De diëtist biedt een oplossing voor alle gezondheidsproblemen die met voeding samenhangen. Met andere woorden: de diëtist adviseert u over ‘verstandig eten’, op een praktische, persoonlijke en professionele manier.

Wilt u meer weten over gezonde voeding of wilt u een advies op maat, dan kunt u contact op nemen via 06-19482072 of info@4yoursupport.net.

U kunt ook een kijkje nemen op de website van onze diëtisten Jessica van Nieuwkerk en Yvonne van den Berg:
www.4yoursupport.net

Specialisaties overzicht
Maak een afspraak

Fysiosport

Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid

Fysiosport is sporten onder begeleiding van onze fysiotherapeuten op basis van een maandelijks abonnement. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht.

LEES MEER