Praktijk – team

Team – Bennie van Noord

Bennie van Noord
Bennie van Noord
Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Sportblessures, 4xT methode

Mijn naam is Bennie van Noord en ik ben sinds augustus 2017 in dienst bij Vitaal. Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie en heb daarna mezelf via allerlei cursussen gevormd tot de therapeut die ik nu ben. In oktober 2020 heb ik de ‘Master Manuele Therapie’ afgerond. Zelf ben zeer actief in de sport. Sinds april 2020 ben ik gestopt met voetbal en vanaf dat moment ben ik mezelf meer gaan focussen op trailrunnen. Sport is echt mijn passie en mijn leven waar ik veel plezier en energie uit haal. Sport gerelateerde klachten ben ik veel tegengekomen en wekken voornamelijk mijn interesse en met de manuele therapie als toevoeging op de achtergrond geeft dit alleen maar een verbreding. Naast het werk in de praktijk ben ik ook het aanspreekpunt voor blessures van de jeugd van vv Katwijk.

Ieder mens is anders en iedereen ervaart zijn klachten ook anders. Daarom past er op ieder persoon een ander dekseltje. Dit heb ik zelf ook altijd ervaren tijdens mijn sportcarrière en dat maakt het uiteindelijk ook mooi om met mensen te werken. Ik hoop altijd dat mensen veel van mij kunnen leren, waarbij ik zelf ook leergierig genoeg ben om van anderen te leren. Dit maakt het werken als fysiotherapeut ook zeer leuk en uitdagend.

Aandachtsgebieden:

  • Sportblessures
  • Manuele therapie
  • Sportrevalidatie
  • Wervelkolom gerelateerde klachten
  • 4xT-Methode (medical taping)
  • Littekenweefsel behandeling

Fysiosport

Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid

Fysiosport is sporten onder begeleiding van onze fysiotherapeuten op basis van een maandelijks abonnement. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht.

LEES MEER